Arda Turan Ispanya Maçı - İspanyol basını, "Arda Turan şampanya gibi köpürdü" haberi / Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı.

Arda Turan Ispanya Maçı - İspanyol basını, "Arda Turan şampanya gibi köpürdü" haberi / Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı.. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Hırvatistan maçında neyin yanlış gittiğini. Euro 2016 d grubu'ndaki ikinci maçında i̇spanya ile karşılaşacak olan a milli futbol takımımız, mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi. Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. A milli futbol takımının yarın i̇spanya ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör fatih terim ve milli takım kaptanı arda turan basın toplantısı yaptı.

Son dönemlerin en kötü transferi. Bir taraftarın sahaya girerek fatih terim ve yedek kulübesindeki oyunculara küfür etmesinin ardından. İspanya'nın farkla öne geçmesine sinirlenen türk taraftarlar, takım kaptanı arda turan'ı yuhalarken i̇spanyollar ise destekledi. İspanya'nın günlük gazetelerinden el pais, arda turan krizini, arda turan'ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti şeklinde yayınladı. Yazar toni frieros imzası taşıyan yazıda arda turan'ın barcelona ne yazık ki parmaklarını arda turan'a kaptırdı.

Arda Turan transferi İspanya'da manşetlerde - Son Dakika ...
Arda Turan transferi İspanya'da manşetlerde - Son Dakika ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Euro 2016'da a milli takımın oynayacağı i̇spanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen türkiye futbol direktörü fatih terim, toplantının. Arda turan 3.0 lık ispanya maçında yuhalanıyor ve maç sonrası ispanyol futbolcular teselli ediyor. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Hırvatistan maçında neyin yanlış gittiğini. Son dönemlerin en kötü transferi. Toplantı sırasında gergin ve stresli olduğunu gözlenen kaptan arda, basın toplantısında ilk konuşan isimdi. Konu hakkında yapılan çeşitli açıklamalara yer veren gazete olayın tüm detaylarını aktarırken, yaşanan kavganın arda turan'ın ilk vakası olmadığını. A milli futbol takımımızın teknik direktörü fatih terim ve yıldız oyuncu arda turan, i̇spanya karşılaşması öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

İspanya'da barcelona'ya yakınlığı ile bilinen sport gazetesinde arda turan'la ilgili oldukça sert bir yazı kaleme alındı.

A milli futbol takımının yarın i̇spanya ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör fatih terim ve milli takım kaptanı arda turan basın toplantısı yaptı. Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı. İspanya'da barcelona'ya yakınlığı ile bilinen sport gazetesinde arda turan'la ilgili oldukça sert bir yazı kaleme alındı. Konu hakkında yapılan çeşitli açıklamalara yer veren gazete olayın tüm detaylarını aktarırken, yaşanan kavganın arda turan'ın ilk vakası olmadığını. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Futbol ligi'nin (la liga) 3. A milli futbol takımı'nın kaptanı arda turan, i̇spanya maçında kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştı. İspanya'nın günlük gazetelerinden el pais, arda turan krizini, arda turan'ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti şeklinde yayınladı. Öte yandan maçı izleyen i̇spanyol taraftarlar ise türk taraftarların. Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi. Yazar toni frieros imzası taşıyan yazıda arda turan'ın barcelona ne yazık ki parmaklarını arda turan'a kaptırdı. Arda turan i̇spanya'da ilk sezonunda 45 resmi maça çıkıp 5 gol attı.

Öte yandan maçı izleyen i̇spanyol taraftarlar ise türk taraftarların. El mundo deportivo gazetesi, kötü oynayan arda, taraftarları tarafından cezalandırıldı. Euro 2016'da a milli takımın oynayacağı i̇spanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen türkiye futbol direktörü fatih terim, toplantının. Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı. Arda turan i̇spanya'da ilk sezonunda 45 resmi maça çıkıp 5 gol attı.

İspanya basını Arda Turan'ı yerden yere vurdu: Barcelona ...
İspanya basını Arda Turan'ı yerden yere vurdu: Barcelona ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Arda turan, atletico madrid forması altında görev yaptığı dört sezonda da 40 resmi maçın altına. Dakikadadan itibaren top arda turan'ın ayağına geldiğinde tribünlerden arda dışarı tezahüratları ve yuuh nidaları yükseldi. İkinci yarıda sürekli protesto edildi dedi. Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. A milli takımımızın kaptanı arda turan, i̇spanya maçı öncesinde uefa.com'un sorularını yanıtladı. Futbol ligi'nin (la liga) 3. Arda turan ''herkesten teker teker hesap soracagım '' türkiye 2 0 çek cumhuriyeti maçı sonrası açıklamalar arda turan 21. Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı.

İspanya futbol milli takımı'nın tecrübeli oyuncusu andres iniesta, barcelona'dan takım arkadaşı arda turan'a destek verdi.

Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi. Arda turan 3.0 lık ispanya maçında yuhalanıyor ve maç sonrası ispanyol futbolcular teselli ediyor. İspanya futbol milli takımı'nın tecrübeli oyuncusu andres iniesta, barcelona'dan takım arkadaşı arda turan'a destek verdi. İkinci yarıda sürekli protesto edildi dedi. 33 yaşındaki futbolcunun attığı gol i̇spanya'da da gündem oldu. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Mundo deportivo gazetesi, arda turan'ın barcelona'da forma şansı bulabilmek için umut verici bir futbol oynadığını yazdı. Euro 2016 d grubu'ndaki ikinci maçında i̇spanya ile karşılaşacak olan a milli futbol takımımız, mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi. Arda turan i spanyol kalecisiyle kavga etti, barcelona genel kurul toplantısında arda turana protesto, arda turandan olay hareket toplantıyı yarıda bıraktı, arda turans injury, arda turan sahaya çıktı i spanya yıkıldı, gazetecilerden arda turana protesto, arda i spanya maçı sonrası i spanyol futbolcular. Milli futbolcu arda turan i̇spanya kral kupası çeyrek final maçında oynadığı futbol ile i̇spanya basınından büyük övgü aldı. Kez art arda avrupa şampiyonu olup bir rekor bu arada maçın ikinci yarısında arda turan'ın türk taraftarlar tarafından ıslıklanması ve i̇spanyol taraftarlardan destek almasına i̇spanyol gazeteleri geniş yer ayırdı. İspanya'nın farkla öne geçmesine sinirlenen türk taraftarlar, takım kaptanı arda turan'ı yuhalarken i̇spanyollar ise destekledi. Gazeteye göre, katalan ekibiyle çıktığı ilk maçta takıma büyük ölçüde uyum sağlayan arda, çarşamba günü espanyol ile oynanacak kral kupası rövanş maçında da forma.

33 yaşındaki futbolcunun attığı gol i̇spanya'da da gündem oldu. Toplantı sırasında gergin ve stresli olduğunu gözlenen kaptan arda, basın toplantısında ilk konuşan isimdi. Arda turan ''herkesten teker teker hesap soracagım '' türkiye 2 0 çek cumhuriyeti maçı sonrası açıklamalar arda turan 21. Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan arda turan, i̇spanya'nın maç boyunca topa daha fazla sahip olan taraf olacağını bildiklerini söyledi. A milli takımımızın kaptanı arda turan, i̇spanya maçı öncesinde uefa.com'un sorularını yanıtladı.

İspanyol basınından Arda Turan'a övgü! "Eski günlerine ...
İspanyol basınından Arda Turan'a övgü! "Eski günlerine ... from iasbh.tmgrup.com.tr
33 yaşındaki futbolcunun attığı gol i̇spanya'da da gündem oldu. A milli futbol takımımızın teknik direktörü fatih terim ve yıldız oyuncu arda turan, i̇spanya karşılaşması öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Yazar toni frieros imzası taşıyan yazıda arda turan'ın barcelona ne yazık ki parmaklarını arda turan'a kaptırdı. Arda turan, atletico madrid forması altında görev yaptığı dört sezonda da 40 resmi maçın altına. Arda'nın bu golü, i̇spanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. İspanya'nın farkla öne geçmesine sinirlenen türk taraftarlar, takım kaptanı arda turan'ı yuhalarken i̇spanyollar ise destekledi. Son dönemlerin en kötü transferi. Euro 2016'da a milli takımın oynayacağı i̇spanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen türkiye futbol direktörü fatih terim, toplantının.

Marca gazetesi, i̇spanya'nın iyi bir takım oyunu oynamaya başladığını ve futbolcuların 3.

Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. Son dönemlerin en kötü transferi. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Mundo deportivo gazetesi, arda turan'ın barcelona'da forma şansı bulabilmek için umut verici bir futbol oynadığını yazdı. Hırvatistan maçında neyin yanlış gittiğini. Golünü çok şık bir şekilde kaydetti. Sport gazetesi, arda turan, takımda sabit olacak başlığı altında yaptığı yorumda, arda ilk 11'de çıktı ve öyle görülüyor ki luis enrique onu çok fazla kullanacak çünkü arda'nın oyun stilini seviyor. Milli futbolcu arda turan i̇spanya kral kupası çeyrek final maçında oynadığı futbol ile i̇spanya basınından büyük övgü aldı. İspanya'nın günlük gazetelerinden el pais, arda turan krizini, arda turan'ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti şeklinde yayınladı. Futbol ligi'nin (la liga) 3. Arda'nın bu golü, i̇spanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. Marca gazetesi, i̇spanya'nın iyi bir takım oyunu oynamaya başladığını ve futbolcuların 3. Bir taraftarın sahaya girerek fatih terim ve yedek kulübesindeki oyunculara küfür etmesinin ardından.

Arda turan i̇spanya kariyerindeki 179resmi maçını oynadı ispanya maçı. Öte yandan maçı izleyen i̇spanyol taraftarlar ise türk taraftarların.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama